Restaurangstäd

Med en stark inriktning på hygien, utför våra erfarna lokalvårdare restaurangstädning med omsorg och precision.

Ren restaurang – Vårt löfte till dig!

Ditt kök, matsal och toaletter förtjänar det bästa när det gäller städning. Med vårt fokuserade team tar vi hand om allt, så att du kan fokusera på att ge dina gäster en fantastisk upplevelse.

Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster, anpassade efter dina behov. Oavsett om det är daglig underhållsstädning eller en djupgående rengöring en gång i veckan, vi är här för att göra det åt dig.

Kontakta oss nu för att uppleva skillnaden och ge dina gäster en ren och inbjudande miljö varje dag!

Det är viktigt att restaurangens kunder uppfattar restaurangen som ren och fräsch.

Renlighet och kvalitet

Högsta hygienstandarder

Vi prioriterar högsta hygienstandarder och använder professionella städprodukter för att säkerställa en ren och hygienisk miljö för både personal och gäster.

Effektivt städsystem

Genom att använda färgkodade rengöringsmetoder förhindrar vi korskontaminering och säkerställer en trygg miljö. Med oss får du inte bara renlighet utan också trygghet och kvalitet i varje städuppdrag.

Flexibla Städscheman

Vi förstår att restauranger har hektiska verksamhetstider, därför erbjuder Renvik flexibla städscheman som passar just era behov.

070 - 735 58 75

info@renvik.se

Frågor på det? Vi finns här för att hjälpa dig.
Vardagar 08-17.
 

Unik städning för varje restaurang

Varje restaurang har sin egen unika atmosfär och behov. Med detta i åtanke erbjuder vi individuell prissättning och skräddarsydda städlösningar som passar just din restaurang.

Oavsett om din restaurang är öppen sent på natten eller endast under lunchtid, har hundratals sittplatser eller bara ett fåtal, så anpassar vi våra tjänster efter dina specifika krav och önskemål.

Restaurangstädning

Vi ser fram emot att samarbeta med er!

Vårt huvudfokus är företagsstädning på lång sikt, därför är vi glada att ni har hittat till oss!

Låt oss ge er en fördelaktig offert och referenser. Sedan kan vi planera ett platsbesök för att lära känna er och era lokaler.