Fönsterputs i Stockholm

Vårt företag utför professionell fönsterputsning i lägenheter och hus, företag, föreningar men också på byggarbetsplatser efter flytt och renovering.

Vi hjälper både privatpersoner och företag

Vårt företag har lång erfarenhet och professionell utrustning för att kunna utföra fönsterputsning för privatkunder eller företag som kräver hög kvalitet till rätt pris.

Vi putsar fönster i alla väder men inte vid regn om fönsterna öppnas utåt, eller om det är kallare än -16 grader. I så fall bokas tiden om.

Fönsterputsning efter renovering

Efter en renovering står du inför utmaningar som färgfläckar, gipsrester och annan smuts på dina fönster. Våra kunniga medarbetare specialiserar sig på att övervinna dessa hinder och levererar fönster som är fläckfria från salt, stänk och oönskad smuts.

Kontakta oss nu och dela dina behov för att återställa klarheten i dina fönster efter renoveringen!

Vanliga frågor:

Plocka gärna undan föremål vid alla fönster så att vi enkelt kan komma åt att putsa fint. Om fönsterputsningen görs i samband med ett städtillfälle återställer vi ordningen under arbetspasset. Tala gärna om ifall en befintlig skada finns.

Vi har allt material som behövs och du behöver bara se till att fönsterna är tillgängliga.

Ja, vi tillhandahåller all utrustning och material.

Meddela oss gärna om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Vi ordnar med RUT-avdrag – du behöver inte göra någonting.

När du beställer hushållsnära tjänster hos oss på Renvik drar vi automatiskt av RUT-avdraget på fakturan, vilket innebär att du som kund endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen.

Du får använda RUT-avdrag som skattebetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs.

Läs gärna mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida

Renviks fönsterexperter har lång erfarenhet av fönster hos allt från kontor och butiker, bostadsrättsföreningar men också på byggarbetsplatser efter flytt och renovering.

 

Vi anpassar oss efter dina behov

Priset på fönsterputsning beror på antal fönster. För lägenheter kan vi erbjuda fast pris utifrån storlek och självklart ingår allt material i priset.

Kontakta oss gärna för att berätta hur det ser ut hos dig så kan vi ge dig ett exakt pris.

Beställ en städoffert

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Letar du efter en städfirma till din bostadsrättsförening?

– För BRF & Fastighetsägare –