Vi tar hand om din trädgård!

Vi använder alltid våra egna redskap som vi är noga med att rengöra efter varje kund.

Kom hem till en fin trädgård

Vi erbjuder ett brett spann av trädgårdstjänster. Våra kunniga medarbetare står redo att erbjuda dig hjälp med det mesta som din trädgård kan behöva. Vi kommer med vår släpvagn och tar emot allt skräp du har och vill bli av med.

 

Vi hjälper till med:

Vad kostar det?

För att få mer information och en offert, vänligen fyll i formuläret här på sidan.

Vi återkommer med ett förslag på tid och en uppskattning av totalkostnaden.

Trädgårdshjälp ingår i RUT-avdraget

När du beställer hushållsnära tjänster hos oss på Renvik drar vi automatiskt av RUT-avdraget på fakturan, vilket innebär att du som kund endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen.

 

Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Varför ska ni välja oss?

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet inom yrket och utför städning till både privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar.

Vi på Renvik erbjuder er strikta säkerhetsrutiner anpassat efter Covid-19 med professionella och engagerade medarbetare, rengöringslösningar anpassade efter era behov samt nöjd kund-garanti i alla våra tjänster.

</br>

Vi levererar kvalitet på alla nivåer för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse. 

Vi jobbar med regelbundna kvalitetskontroller anpassade efter Covid-19. Vår uppgift är att minimera smittspridning där vi jobbar.

Våra professionella städare är kvalificerade och håller alltid strikta checklistor för att garantera ett perfekt resultat.

Hos oss kan du känna dig trygg med våra pålitliga och professionella anställda samt att vi är försäkrade genom If. Vi styrs av strikt sekretess och diskretion, med respekt för våra kunders integritet.

Om städtjänsten inte skulle uppfylla dina förväntningar får du gärna kontakta oss inom 48 timmar för att meddela brister då kommer vi tillbaka och fixar helt gratis.

Beställ en städoffert

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri, skräddarsydd offert.