Gnistrande rena fönster utan ränder eller spill

Fönsterputs Stockholm

Vårt företag utför professionell fönsterputsning i lägenheter och hus, företag, föreningar men också på byggarbetsplatser efter flytt och renovering.

Gnistrande rena fönster utan ränder eller spill

Fönsterputs Stockholm

Vårt företag utför professionell fönsterputsning i lägenheter och hus, företag, föreningar men också på byggarbetsplatser efter flytt och renovering.

Vi vänder oss till privatkunder och företagskunder i Stockholm

Vårt företag har lång erfarenhet och professionell utrustning för att kunna utföra fönsterputsning för privatkunder eller företag som kräver hög kvalitet till rätt pris. Vi putsar fönster i alla väder men inte vid regn om fönsterna öppnas utåt, eller om det är kallare än -16 grader. I så fall bokas tiden om.

 

Fönsterputsning efter renovering

Fönsterputsning efter renovering har många utmaningar med smuts på glaset, färg, gips och andra material. Våra erfarna medarbetare ser till att du får rena fönster fritt från salt, stänk och smuts.

Hör av dig till oss och berätta vad du behöver!

Vanliga frågor:

Plocka gärna undan föremål vid alla fönster så att vi enkelt kan komma åt att putsa fint. Om fönsterputsningen görs i samband med ett städtillfälle återställer vi ordningen under arbetspasset. Tala gärna om ifall en befintlig skada finns.

Vi har allt material som behövs och du behöver bara se till att fönsterna är tillgängliga.

Ja, vi tillhandahåller all utrustning och material.

Meddela oss gärna om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Vi ordnar med RUT-avdrag – du behöver inte göra någonting.

När du beställer hushållsnära tjänster hos oss på Renvik drar vi automatiskt av RUT-avdraget på fakturan, vilket innebär att du som kund endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen.

Du får använda RUT-avdrag som skattebetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs.

Läs gärna mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida

Renviks fönsterexperter har lång erfarenhet av fönster hos allt från kontor och butiker, bostadsrättsföreningar men också på byggarbetsplatser efter flytt och renovering.

 

Vi anpassar oss efter dina behov

Priset på fönsterputsning beror på antal fönster. För lägenheter kan vi erbjuda fast pris utifrån storlek och självklart ingår allt material i priset.

Kontakta oss gärna för att berätta hur det ser ut hos dig så kan vi ge dig ett exakt pris.

Få kostnadsfritt offert på fönsterputsning!

När du beställer hemstädning hos oss på Renvik drar vi automatiskt av RUT-avdraget på fakturan, vilket innebär att du som kund endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen.

Läs gärna mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida.

Varför ska ni välja oss?

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet inom yrket och utför städning till både privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar.
Vi levererar kvalitet på alla nivåer för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Vi jobbar med regelbundna kvalitetskontroller anpassade efter Covid-19. Vår uppgift är att minimera smittspridning där vi jobbar.

Våra professionella städare är kvalificerade och håller alltid strikta checklistor för att garantera ett perfekt resultat.

Det går bra att pausa ditt städ abonnemang när du vill och du är alltid välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen.

Hos oss kan du känna dig trygg med våra pålitliga och professionella anställda samt att vi är försäkrade genom If. Vi styrs av strikt sekretess och diskretion, med respekt för våra kunders integritet.

Om städtjänsten inte skulle uppfylla dina förväntningar får du gärna kontakta oss inom 48 timmar för att meddela brister då kommer vi tillbaka och fixar helt gratis.

Övriga rut-tjänster

Vi på Renvik bjuder ett komplett utbud inom lokalvård i Stockholm. Vi har många års erfarenhet inom städbranschen och utbildad personal som alltid arbetar efter att ge den bästa servicen.

Beställ en städoffert

 

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri, skräddarsydd offert.