Hur vi hanterar coronaviruset

För att minska smittspridningen av coronaviruset har vi vidtagit ett antal åtgärder för att både vår personal och våra kunder ska känna sig trygga.

Rekommendationer och åtgärder med anledning av Covid-19

Vi på Renvik vill vara extra noga med att försäkra dig om att vi tar den rådande pandemin på högsta allvar. Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och håller avstånd, tvättar händer och stannar hemma vid sjuksymtom men vi har även vidtagit ytterligare extra åtgärder för att minska smittspridning.

 

  • Våra medarbetare använder munskydd och handsprit.
  • Vi bär alltid skyddshandskar och vi rengör alla typer av ytor på ett säkert och hygieniskt sätt.
  • Vi ber alla våra kunder att kontakta oss omgående vid misstanke om eventuell smitta eller om du varit i kontakt med någon smittad person. Städtillfället bokas i så fall om.
  • Vi håller bästa möjliga hygienrutiner och följer hälsomyndigheternas städrekommendationer när vi utför alla våra tjänster.

 

Vi jobbar med regelbundna kvalitetskontroller anpassade efter Covid-19. Vår uppgift är att minimera smittspridning där vi jobbar.

Ta hand om er!

 

Besök gärna Folkhälsomyndighetens hemsida för råd och rekommendationer gällande minskning av smittspridning.

Form

Beställ en städoffert

 

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri, skräddarsydd offert.

Städtjänster med fokus på kvalitet

Vi på Renvik bjuder ett komplett utbud inom lokalvård i Stockholm. Vi har många års erfarenhet inom städbranschen och utbildad personal som alltid arbetar efter att ge den bästa servicen.