Byggstädning i Stockholm

Byggstädning med garanti och försäkring, på din nybyggda eller ombyggda bostad.

Byggstädning i Stockholm

Byggstädning med garanti och försäkring, på din nybyggda eller ombyggda bostad.

Byggstädning för företag och privatpersoner

Vi på Renvik utför byggstädning efter nybyggda/ombyggda bostad, renovering av trapphus, hissar eller någon annan del av fastigheten.

Ombyggnationer eller renovering leder ofta till en ordentlig röra med skräp, byggrester och damm. Grovstädning är viktigt för att göra det renoverade projektet klart för inflyttning med godkänd städning vid besiktning.

 

Vi utför byggstädning på nybyggda/ombyggda bostad

För det mesta krävs det två dagars arbete med en komplett städning den första dagen. Där efter torkas alla ytor och lister ytterligare en gång så att byggdamm i luften från första städningen hinner lägga sig innan det torkas av för ett perfekt resultat.

 

Städning av arbetsbodar och baracker

Inom byggsektorn blir baracker en del av arbetsplatsen. Välstädade baracker och arbetsbodar är en förutsättning för att trivas på arbetsplatsen. Vi städar noggrant lunchrum, toaletter och tvättplatser för att garantera de anställdas säkerhet, hälsa och trivsel.

 

Vi är ID-06 Legitimerade

Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser.

Läs mer om ID06 här

Beställ en städoffert

 

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri, skräddarsydd offert.

För Fastighet & BRF

Professionell trappstädning till förmånliga priser! Vi sköter trappstädningen åt många bostadsrättsföreningar i Stockholm som exempelvis Södermalm, Bromma, Enskede med flera.