Byggstädning för företag och privatpersoner

Byggstädning med garanti och försäkring, på din nybyggda eller ombyggda bostad.

Byggstädning i Stockholm

Vi på Renvik utför byggstädning efter nybyggda/ombyggda bostad, renovering av trapphus, hissar eller någon annan del av fastigheten.

Ombyggnationer eller renovering leder ofta till en ordentlig röra med skräp, byggrester och damm. Grovstädning är viktigt för att göra det renoverade projektet klart för inflyttning med godkänd städning vid besiktning.

 

Vi utför byggstädning på nybyggda/ombyggda bostad

För det mesta krävs det två dagars arbete med en komplett städning den första dagen. Där efter torkas alla ytor och lister ytterligare en gång så att byggdamm i luften från första städningen hinner lägga sig innan det torkas av för ett perfekt resultat.

 

Städning av arbetsbodar och baracker

Inom byggsektorn blir baracker en del av arbetsplatsen. Välstädade baracker och arbetsbodar är en förutsättning för att trivas på arbetsplatsen. Vi städar noggrant lunchrum, toaletter och tvättplatser för att garantera de anställdas säkerhet, hälsa och trivsel.

 

Vi är ID-06 Legitimerade

Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser.

Läs mer om ID06 här

Varför ska ni välja oss?

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet inom yrket och utför städning till både privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar.

Vi på Renvik erbjuder er strikta säkerhetsrutiner anpassat efter Covid-19 med professionella och engagerade medarbetare, rengöringslösningar anpassade efter era behov samt nöjd kund-garanti i alla våra tjänster.

</br>

Vi levererar kvalitet på alla nivåer för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse. 

Vi jobbar med regelbundna kvalitetskontroller anpassade efter Covid-19. Vår uppgift är att minimera smittspridning där vi jobbar.

Våra professionella städare är kvalificerade och håller alltid strikta checklistor för att garantera ett perfekt resultat.

Hos oss kan du känna dig trygg med våra pålitliga och professionella anställda samt att vi är försäkrade genom If. Vi styrs av strikt sekretess och diskretion, med respekt för våra kunders integritet.

Om städtjänsten inte skulle uppfylla dina förväntningar får du gärna kontakta oss inom 48 timmar för att meddela brister då kommer vi tillbaka och fixar helt gratis.

Beställ en städoffert

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök?
Fyll i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri, skräddarsydd offert.

Våra städtjänster

Vi på Renvik bjuder ett komplett utbud inom lokalvård i Stockholm. Vi har många års erfarenhet inom städbranschen och utbildad personal som alltid arbetar efter att ge den bästa servicen.